Αναβλήθηκε το Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, ανάβει οριστικά “κόκκινο” στην αυριανή (25/1) ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναθηναϊκό.

Οριστική είναι η αναβολή της αυριανής (25/1) ρεβάνς στην Καρδίτσα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος φυσικά ήταν η αδυναμία της αποστολής του «τριφυλλιού» να φτάσει στην Θεσσαλία και την πόλη της Καρδίτσας, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που έχει πλήξει όλη την χώρα και έκλεισε μεταξύ άλλων και την Εθνική Οδό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπής της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30)».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος