ertnews.gr

Ανατροπή και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου (vid)

14/01 20:12
Ανατροπή και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου (vid)

Στους «8» του κυπέλλου προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ που ανέτρεψε το σε βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα στη Μυτιλήνη, κερδίζοντας άνετα στην Τούμπα την Καλλονή με 3-0. Τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Αθανασιάδης (58’), Μακ (64’) και Μπερμπάτοφ (81’).

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έψαχνε από το πρώτο μέρος το γκολ που θα τον έβαζε σε τροχιά πρόκρισης. Στο 16’ σε εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 19’ σε κεφαλιά του Αναστασιάδη προς την εστία της Καλλονής, πάλι η μπάλα προσέκρουσε στη δοκό.

Η είσοδος του Μυστακίδη στο δεύτερο μέρος, έδωσδε μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρία στο 52’ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Δαύκος), ενώ στο 56’ ο κίπερ της Καλλονής είπε «όχι» σε πλασέ του Πέλκα.

Ο Αθανασιάδης έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον ΠΑΟΚ στο 58’ στέλνοντας από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 64’ ο Μακ διπλασιάσε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0). Η πρόκριση σφραγίστηκε στο 81’ για τον ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Μπερμπάτοφ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κίτρινες κάρτες: Μακ, Μίκιτς

Διαιτητής: Κομίνης.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Λέοβατς ( 46′ Μυστακίδης), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ (75′ Τζιόλης), Μακ, Ζάιρο (59′ Μπερμπάτοφ), Πέλκας, Αθανασιάδης

Καλλονή: Δαύκος, Μίκιτς (46′ Τσαμπούρης), Αναστασίαδης, Ουκά, Σπυρόπουλος, Ελλακόπουλος (46′ Καλτσάς), Γιουκαρής, Ξύδας (70′ Ουνγιαλίδης), Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Κάρλσον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version