Αναστασίου: «Άσχημο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς» (Video)

Ο Παναιτωλικός παρά τη «μάχη» που έδωσε στο «Γ.Καραϊσκάκης», ηττήθηκε με 3-1 στην παράταση από τον Ολυμπιακό και έτσι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός της ομάδας από το Αγρίνιο, Γιάννης Αναστασίου, φάνηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του από το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ έδωσε εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Είναι άσχημο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην αρχή, δεχτήκαμε νωρίς γκολ. Δεν ξέρω πόσες φορές θα πρέπει να τιμωρηθούμε για να μάθουμε, με τον τρόπο που ξεκινάμε».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής πρόσθεσε:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ισορροπήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε την ισοφάριση. Κι εκεί που πήγαμε να κλειδώσουμε το ματς με τις δύο αλλαγές, ήρθε μία κόκκινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο που δεν την κατάλαβα».

Κλείνοντας τόνισε:

«Μετά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μπράβο στα παιδιά, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα ότι είμαστε ήδη στα προημιτελικά, καθώς δεν είμαστε σταθεροί αμυντικά και μπορούμε από το πουθενά να δεχτούμε γκολ».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος