Ανακοίνωση Εφές για τη διαιτησία με Μπαρτσελόνα: Έγιναν σοβαρά λάθη

Η Αναντολού Εφές με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε τα παράπονά της προς την Euroleague για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας:

«Ως Αναντολού Εφές, στοχεύουμε στη νίκη παλεύοντας μέχρι τέλους στο πλαίσιο fair play σε όλους τους αγώνες που παίζουμε. Προσπαθούμε να καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια στο γήπεδο στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου παίρνουμε μέρος με περηφάνια.

Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας να παίξουμε έναν αγώνα στον οποίο κερδίζει όποιος παίξει καλύτερα. Δυστυχώς, όπως και στο παιχνίδι που παίξαμε τις προάλλες, είμαστε επίσης πολύ αναστατωμένοι όταν πολύ εμφανή λάθη εμποδίζουν τον αγώνα να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, η διαιτησία στον αγώνα των φιναλίστ της σεζόν 2020-2021 στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπου κάθε νίκη είναι πολύτιμη, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί όπως αναμενόταν. Λάθος σφυρίγματα στο τέλος του αγώνα απέτρεψαν τον αγώνα που κόβει την ανάσα και των δύο ομάδων.

Είναι η μεγαλύτερη ευχή μας να υπάρξουν λιγότερα λάθη διαιτησίας στους αγώνες όπου κάθε ομάδα αγωνίζεται στο πλαίσιο του fair play μέχρι το τέλος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος