Ανακοίνωση-απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό-Χαμηλοί τόνοι από τον Ολυμπιακό

Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων που ξεκίνησε χθες ενόψει του αυριανού (13/3) ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Καραϊσκάκη», συνεχίστηκε και σήμερα από τις δύο ΠΑΕ.

Η αρχή έγινε από πλευράς Παναθηναϊκού που εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στα όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του όπου εξέφρασε την ανησυχία του για προβοκάτσια. Οι «πράσινοι» κάλεσαν τους «ερυθρόλευκους» αν έχουν στοιχεία να τα παρουσιάσουν, ενώ τους αποκάλεσαν ανίκανους να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη.

Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις».

Χαμηλοί τόνοι από τον Ολυμπιακό

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που απάντησε στην ανακοίνωση των «πράσινων». Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και επισημαίνουν ότι δεν θα τον ακολουθήσουν.

«Είναι φανερή η προσπάθεια του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», είναι η θέση της ΠΑΕ στη ανακοίνωση των «πράσινων». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από χθες κιόλας, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας την περιφρούρηση της αναμέτρησης, φοβούμενη προβοκάτσια από πλευράς φιλάθλων άλλων ομάδων.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ