Αμπάσοφ: «Ομάδα με υψηλή ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον αυριανό (21/7, 22:00) πρώτο αγώνα του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League, Σαμίρ Αμπάσοφ, γνωρίζει πολύ καλά το βαθμό δυσκολίας που έχει η συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής συνάντησης ο Αμπάσοφ παραδέχθηκε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι το φαβορί σε αυτή τη σειρά, λόγω ποιότητας αλλά και ευρωπαϊκής εμπειρίας.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με πολλά λόγια για μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ήδη μαθημένοι να παίζουν σε μεγάλα τουρνουά και το γεγονός ότι έχουν αποκλείσει την Άρσεναλ τα λέει όλα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από μία ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας», υπογράμμισε.

«Καταλαβαίνουμε απέναντι σε ποιον παίζουμε, αλλά νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας. Είναι πιθανό να προβλεφθεί το σενάριο του αγώνα, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά», συνέχισε ο τεχνικός των Αζέρων.

Όπως υπογράμμισε, ακόμα, «στον αγώνα με την Ντιναμό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία ο αντίπαλος δεν αξιοποίησε. Τώρα όμως αν τα επαναλάβουμε δεν θα υπάρχει επιστροφή και θα αποκλειστούμε. Όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να έχουμε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολλά δυνατά φιλικά φέτος».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, δε χρειάστηκε να μιλήσουμε με κάποιον για να μας βοηθήσει. Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα, η ένταση πέρασε μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό. Θέλω να μεταφέρω την ηρεμία και στην ομάδα και να παραμείνω ήρεμος και μετά τον αγώνα».

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος