Ο ΑΟ Θήρας έχασε και δεύτερο παιχνίδι στα «χαρτιά» μέσα σε τέσσερις ημέρες, αφού διακόπηκε εις βάρος του ο αγώνας με την ΑΕΚ για την 11η ημέρα της Volley League.
Η ομάδα της Σαντορίνης δήλωσε μόλις έξι αθλήτριες στο φύλλο αγώνα. Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, με το σκορ στο 2-0, η κεντρική του Α.Ο. Θήρας, Βασιλική Διάλλα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γιατρός που την εξέτασε αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.
Όταν πέρασαν τρία λεπτά, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της FIVB, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του παιχνίδι, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη μία επιπλέον αθλήτρια για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας δεν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, με συνέπεια να χάσει 3-0 στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τις Αμαζόνες.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος