Τσιτσιπάς: «Παραμένω ενθουσιασμένος και μπορώ να βελτιωθώ για να γίνω καλύτερος»

Δεν φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από την ήττα του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς όπως δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα, παραμένει ενθουσιασμένος και γεμάτος με όρεξη για να βελτιωθεί εν όψει της συνέχειας στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Έχω κάνει και καλύτερα παιχνίδια, αλλά ο Αντρέι έπαιξε εξαιρετικά, το σερβίς του ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά που τον έχω δει. Στο πρώτο σετ είχε πάνω από 20 συνεχόμενα πρώτα σερβίς – ίσως το στατιστικό είναι διαφορετικό, αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Ήταν πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι».

Στη συνέχεια, ο 23χρονος τενίστας συμπλήρωσε:

«Παραμένω ενθουσιασμένος, θέλω να παίξω καλό τένις και παρά την ήττα σήμερα νιώθω ότι έχω ευκαιρίες και θέλω να δείξω καλύτερο τένις. Ξέρω το τουρνουά, παίζω για τρίτη φορά φέτος. Πάντα ο ενθουσιασμός σε αυτό το τουρνουά είναι ο ίδιος με την πρώτη φορά που παίζεις. Έχει ένα φορμάτ στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι, με τους κανονισμούς του round robin όλα τα σετ είναι πολύ σημαντικά, το πόσα σετ θα χάσεις και πόσα θα κερδίσεις. Μου αρέσει γιατί μου δίνει ακόμα ευκαιρίες και μπορώ να βελτιωθώ και να γίνομαι καλύτερος αγώνα με τον αγώνα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ