Τσιτσιπάς: «Είναι δύσκολο να το πιστέψω, δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει η σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τον απολογισμό της χρονιάς σε αγωνιστικό επίπεδο με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πως δεν περίμενε να τελειώσει έτσι η χρονιά.

Ο Έλληνας τενίστας αποσύρθηκε από το ATP Finals λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, κάτι το οποίο του ήταν δύσκολο να πιστέψει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στα social media του:

«Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήταν το τουρνουά που ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος. Θα ήθελα να το αφιερώσω σ’ όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος.

Συγχαρητήρια σ΄ όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, τη συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν στο 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και απολύτως κανένας λόγος να νιώθω μετάνοια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση είναι το πιο σημαντικό και πάντα θα είναι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν υποστηρικτή μου για την αφιέρωσή του σε μένα σ’ όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι οπαδοί είναι οικογένεια. Προπονητές, ατζέντηδες, φυσιοθεραπευτές, μάνατζερ, συνεργάτες, οργανισμοί, φιλανθρωπικοί οργανισμοί και συμπαίκτες, σας ευχαριστώ που βγάλατε τον καλύτερο εαυτό μου σε καθημερινή βάση.

Η συνεισφορά σας αξίζει το ίδιο. Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ