Το πλάνο πενταετίας για την αθλητική αναβάθμιση της Σανγκάης

Ανάλυση του νέου προγραμματισμού της κυβέρνησης για ανάπτυξη μίας εκ των βασικών δραστηριοτήτων της κινεζικής πόλης.

Η –πολλά υποσχόμενη– προοπτική προβλέπει τη δημιουργία ενός ανανεωμένου περιβάλλοντος, μέσω της κατασκευής καινούργιων έργων & την πλήρη ανακαίνιση των υπαρχουσών υποδομών· «μέχρι τα τέλη του 2025, σε κάθε πολίτη θα αντιστοιχούν 2.6 τετραγωνικά μέτρα από οιαδήποτε εγκατάσταση», σύμφωνα με το πολεοδομικό σχέδιο, το οποίο δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (23/09). Επί του παρόντος, ο συντελεστής βρίσκεται στο 2.35, σε σύγκριση με το 1.76 του 2015.

Το πλάνο πενταετίας για την αθλητική αναβάθμιση της Σανγκάης

Περίπου 8.000 χώροι πρόκειται να προστεθούν σε όλη τη Σανγκάη, αποτελούμενοι από γήπεδα ποδοσφαίρου, υπαίθριων δράσεων & πάρκα extreme sports. «Με περισσότερους πολίτες να συμμετέχουν τακτικά, ο αριθμός των διαθέσιμων εγκαταστάσεων δεν καλύπτει τη ζήτηση· ειδικά, στις πυκνοκατοικημένες περιοχές», αναφέρει ο υποδιευθυντής του εγχειρήματος, Γκουανγκσένγκ Ζάο.

Το πλάνο πενταετίας για την αθλητική αναβάθμιση της Σανγκάης

«Οι λειτουργίες σε ορισμένες τοποθεσίες καθυστερούν, κυρίως στο θέμα των κρατήσεων. Θα εργαστούμε, εξελίσσοντας τις δυνατότητες ψηφιακής διαχείρισής τους. Θα εισαχθούν διαλέξεις σχετικά με την υγεία & πρωτοβουλίες με αθλοπαιδείες, σε σχολεία, γειτονιές και επιχειρήσεις με σκοπό την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής», συμπλήρωσε.

Εν όψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022, η Σανγκάη θα εξακολουθήσει να ισχυροποιεί περαιτέρω την παράδοσή της· αυτή τη στιγμή, 44 εκτάσεις είναι προσαρμοσμένες στα πρότυπα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, ενώ ξεχωρίζουν οι τουλάχιστον 30 λέσχες πατινάζ & σκι.

Το πλάνο πενταετίας για την αθλητική αναβάθμιση της Σανγκάης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ