Ρολάν Γκαρός: Προκρίθηκε όταν βελτιώθηκε ο Τσιτσιπάς

Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη και από τον κανόνα δεν ξέφυγε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που δυσκολεύτηκε στο πρώτο του ματς στο Ρολάν Γκαρός με τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί. Ο Στέφανος αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια έκανε αρκετά λάθη και έδωσε το δικαίωμα στον Γάλλο αντίπαλο του να ελπίζει σε μία σούπερ έκπληξη. Ωστόσο όταν βελτιώθηκε ο Στέφανος το ματς κρίθηκε και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 3-1 game, όμως εκεί ήρθε η αντίδραση του Γάλλου. Ο Σαρντί ισοφάρισε, προσπέρασε με 4-3, και τελικά μετά από σκληρή μάχη ο Τσιτσιπάς οδήγησε το σετ στο τάι-μπρέικ. Ο Στέφανος αν και έκανε αρκετά λάθη βγήκε νικητής με 7-6 παίρνοντας το πρώτο σετ μετά από μία ώρα αγώνα.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τα μισά του δεύτερο σετ όπου οι δύο παίχτες ήταν ισόπαλοι 3-3 στα games. Ο Στέφανος ανέβασε την απόδοση του, περιόρισε τα λάθη του και έφτασε στη νίκη στο δεύτερο σετ με 6-3 σε 38 λεπτά βάζοντας γερές βάσεις για την τελική νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε… περίπατο στο ξεκίνημα όπου και προηγήθηκε με 4-0 βάζοντας τέλος στις όποιες βλέψεις του Σαρντί να ανακάμψει. Ο Γάλος πήρε ένα game (4-1) αλλά ο Στέφανος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήρε το σετ με 6-1 και τη νίκη με 3-0 σετ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος