Ραντουκάνου: «Η Σάκκαρη είναι από τις κορυφαίες στο tour»

Η Έμα Ραντουκάνου απέκλεισε από την ημιτελική φάση τη Μαρία Σάκκαρη και στις δηλώσεις της μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την Ελληνίδα τενίστρια.

Η νεαρή Βρετανίδα τενίστρια, η οποία βρισκόταν πριν τον ημιτελικό στο Νο.150 της Παγκόσμιας κατάταξης, αναμένεται να ανέβει πάνω από 110 θέσεις και ακόμη προσπαθεί να συνηδειτοποιήσει το κατόρθωμά της.

Στις δηλώσεις της μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη, αποθέωσε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δηλώνοντας πως είναι από τις κορυφαίες στο tour.

Οι δηλώσεις της Έμα Ραντουκάνου:

«Είναι έκπληξη, ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω, σοκ, τρελό. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε αυτή τη θέση. Προφανώς και ήθελα να παίζω σε Grand Slam, αλλά δεν ήξερα πόσο σύντομα θα γινόταν. Το να είμαι σε τελικό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απίστευτη παίκτρια, πιθανότητα μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο tour. Ήξερα ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω πιθανότητα. Ειλικρινά, έπαιξα το καλύτερό μου τένις, ειδικά εδώ στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιθετική. Κατάφερα να το κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ