Νίκη-μισή πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη

Νικηφόρα πέρασε από το κλειστό του Ρέντη ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 3-2 σετ τον Ολυμπιακό στην πρώτη… πράξη του μεγάλου ντέρμπι, για την Α΄ φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης, αν και είναι βέβαιο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για την ανατροπή στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης (14/11).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του πρώτου σετ, το οποίο κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση (25-11), όμως στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και, όντας πιο αποφασιστικός στις κρίσιμες φάσεις, «γύρισε» το ματς και πήρε προβάδισμα 2-1. Οι Πειραιώτες «καθάρισαν» με ένα ξέσπασμα στο φινάλε το τέταρτο σετ και έστειλαν το ματς στο τάι-μπρέικ, όπου όμως έκαναν μαζεμένα λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να πάρουν το σετ με 15-12 και τη νίκη με 3-2.

Τα σετ: 25-11, 23-25, 21-25, 25-18, 12-15

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-3

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την Α΄ φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν πολύ άνετα με 3-0 σετ και πλέον αναμένεται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην τετράδα στη ρεβάνς της ερχόμενης Παρασκευής (12/11) στο Μαρούσι.

Τα σετ: 11-25, 21-25, 20-25

Φίλιππος Βέροιας-Μίλωνας 0-3

Πολύ κοντά στην πρόκριση στους «4» του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» βρίσκεται ο Μίλωνας, που επικράτησε σήμερα στη Βέροια με 3-0 σετ του Φίλιππου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την Α΄ φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και έφτασε εύκολα στη νίκη, που της δίνει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.

Τα σετ: 18-25, 15-25, 18-25

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ