Με το δεξί ο Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός

Την ώρα που έπρεπε και όποτε ο αντίπαλός του έδειχνε ότι θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς, ο Ράφαελ Ναδάλ «πατούσε γκάζι», με αποτέλεσμα να «καθαρίσει» με 3-0 τον Αλεξέι Πόπιριν (6-3, 6-2, 7-6) και να μπει… με το δεξί στο Ρολάν Γκαρός. Το κορυφαίο Grand Slam που θα επιδιώξει να κατακτήσει για 14η φορά στην τεράστια καριέρα του!

Ο 34χρονος Ισπανός πέτυχε την 101η του νίκη στο φημισμένο Γαλλικό Όπεν μετά από 2 ώρες και 26 λεπτά αγώνα απέναντι στο νο63 της παγκόσμιας κατάταξης. Στην επόμενη φάση ο «βασιλιάς του χώματος» θα αντιμετωπίσει τον έμπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ.

Παρότι σε κάποια σημεία του τρίτου σετ έδειξε να είναι αποπροσανατολισμένος, στα δύο πρώτα ο Ναδάλ δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον αμφισβητήσει και παίζοντας εξαιρετικό τένις έφτασε εύκολα στο 2-0.

Στο τρίτο, όμως, ο Πόπιριν έβγαλε αντίδραση κι έφτασε πολύ κοντά στο 2-1. Αφού «έσπασε» το σερβίς του Ισπανού για το 3-2 έφτασε να προηγείται με 5-2 στα games κι όλα έδειχναν να είναι με το μέρος του.

Ο Ναδάλ, όμως, δεν τα έχει παρατήσει ποτέ στην καριέρα του κι αυτό έκανε και σήμερα. Έφτασε με ψυχραιμία στο 5-5, μετά στο 6-6 και στο tie break «μίλησε» η κλάση του για να έρθει το 7-6 και το 3-0.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ