Εθνική βόλεϊ γυναικών: «Νοκ άουτ» η Κοσμά για το Ευρωπαϊκό

Η Εθνική Ελλάδος ρίχνεται στη «μάχη» σήμερα (23/08) στις 17:30 (ΕΡΤ3) κόντρα στην Τσεχία, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως «τελικός» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο απέκτησε μεγάλο «πονοκέφαλο» πριν από το ματς απέναντι στην Τσεχία, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του την Σοφία Κοσμά, η οποία θα απουσιάσει από τη συνέχεια της διοργάνωσης σε περίπτωση πρόκρισης, σύμφωνα με την ΕΟΠΕ.

Η διεθνής ακραία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα και ύδραθρο.

Ο τραυματισμός αυτός όχι μόνο της στερεί τη συμμετοχή της από το παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία, αλλά θα την αφήσει και εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας την υπόλοιπη διοργάνωση.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης  

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος