Εκτός και από το Rogers Cup ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του και από το ATP Masters 1000 Καναδά (Rogers Cup) εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό πόδι.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός ταξίδεψε στο Τορόντο δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί και αποσύρθηκε, όπως και στο Wimbledon, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο συμπατριώτης του Φέλι Λόπεθ θα πάρει τη θέση του στο ταμπλό, αντιμετωπίζοντας την Πέμπτη (12/08) τον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις στον δεύτερο γύρο.

«Αντιμετωπίζω αυτό τα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και λίγους μήνες» τόνισε αρχικά το Νο4 στην Παγκόσμια Κατάταξη που έχει κατακτήσει πέντε φορές στο παρελθόν το Rogers Cup και πρόσθεσε: «Δεν είναι κι ότι πιο ευχάριστο για μένα, μετά από τόσες επιτυχίες που είχα εδώ, στον Καναδά, το να μην μπορώ να αγωνιστώ. Πόσο μάλλον απ’ τη στιγμή που η περσινή διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Σήμερα, με τον πόνο που αισθάνομαι, δεν είμαι σε κατάσταση για να αγωνιστώ. Δεν πιστεύω ότι έχω καν την ευκαιρία για να μπω και να παλέψω για όσα πρέπει να παλέψω». Ενώ για το αν θα αγωνιστεί στην επόμενη διοργάνωση (US Open) πρόσθεσε: «Θέλω να παίξω πολύ. Κι εδώ ήθελα να αγωνιστώ, αλλά έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση γι’ αυτό το τουρνουά. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε περισσότερα» κατέληξε.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ