Ανακοινώθηκε από ομάδα της Ρουμανίας η Όλγα Στραντζάλη

Η Όλγα Στραντζάλη θα συνεχίσει την καριέρα της στη Ρουμανία και στην Άλμπα Μπλαζί, αφήνοντας την Πολωνία και την Κέμικ Πολίς.

Η διεθνής ακραία, που σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Eurovolley γυναικών, είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Πολωνία, ενώ έφτασε ως τον τελικό του Challenge Cup, όπου έχασε το τρόπαιο από την Τουρκική Γιελσιγιούρτ.

Η 26χρονη ύψους 1,85μ. ακραία θα αγωνιστεί με τη φανέλα νο.6, με την ομάδα να έχει για φέτος στόχο το «treble».

Η ανακοίνωση:

Η Όλγα Στράντζαλη αποτελεί μία ακόμη παίκτρια που θα αγωνιστεί τη σεζόν 2021/2022 στην Άλμπα Μπραζί. Το βασικό «συστατικό» της ελληνικής εθνικής ομάδας, που προκρίθηκε στο τελικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Όλγα Στράντζαλη (25 ετών, 1,85 μ.) θα αγωνιστεί στη δεύτερη (ακραία) θέση με την ομάδα μας και θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 6.
Γεννημένη στις 12 Ιανουαρίου 1996, έρχεται στο Μπλαζί από την ισχυρή ομάδα της Κέμικ Πολίς (Πολωνία). Αφού έπαιξε για τον Αία Ευόσμου και τον Ηρακλή στην πατρίδα της, η Όλγα Στράντζαλη έφυγε για τις Η.Π.Α, όπου έπαιξε στα Πανεπιστήμια UCLA και Μαϊάμι. Πίσω στην Ευρώπη, το νέο μας απόκτημα έπαιξε για τις Μπέζιερ (Γαλλία), Ένεα Πίλα (Πολωνία), Λεγκιονόβο (Πολωνία), Κούνεο (Ιταλία) και Κέμικ Πολίς (Πολωνία). Καλωσόρισες και καλή τύχη με την Άλμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ