Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σε δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της, παρά τα τρία αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.
Η «Γηραιά Κυρία» έχει αποκομίσει μόλις ένα βαθμό στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις στη Serie Α, ωστόσο στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάλμε, εξασφάλισε την εμφατική της νίκη με 3-0.
Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε:
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τρία αρνητικά αποτελέσματα να μας κάνουν να αμφιβάλλουμε γι’ αυτήν την ομάδα» δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος επέστρεψε για δεύτερη φορά στον πάγκο της Γιουβέντους, τον Μάιο.
«Ένας παίκτης δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, μόνο και μόνο επειδή η ομάδα κερδίζει ή φέρνει ισοπαλίες. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί είμαστε τώρα σε καλή κατάσταση στον όμιλο. Είχαμε σταθερότητα από την έναρξη των προπονήσεών μας. Φυσικά, όσο περισσότερο οι παίκτες μένουν μαζί, τόσο καλύτερα γνωρίζονται. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πρέπει να εξελιχθούμε με κάθε τρόπο. Ήμασταν καλύτεροι όταν διαχειριζόμασταν την μπάλα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω».
Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος