Αλέγκρι: «Εξαιρετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία στην Ισπανία»

Η ισοπαλία απέναντι στη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, στον αυριανό (22/2) πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη Γιουβέντους. Αυτό υποστήριξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας τη δυναμική της ισπανικής ομάδας και την ικανότητά της να κοντράρει τους μεγάλους αντιπάλους της.

«Δεν είναι καθόλου εύκολος ο δρόμος για τα προημιτελικά, έχουμε 50% πιθανότητες πρόκρισης» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της “Γηραιάς Κυρίας” και ακολούθως τόνισε, αναφερόμενος στη Βιγιαρεάλ: «Πέρασαν από έναν πολύ καλό όμιλο, όπως κι εμείς. Είναι εξπέρ στο να αντιμετωπίζουν τις καλύτερες ομάδες και είχαν κάποια σπουδαία αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Εχουν έναν πολύ καλό προπονητή που δεν δίνει πλεονεκτήματα. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι καλό, τώρα που άλλαξε ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Πριν μπορούσες να χάσεις ένα παιχνίδι, να κερδίσεις το άλλο και να περάσεις, τώρα είναι διαφορετικά. Μία ισοπαλία στην Ισπανία θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την πρώτη θητεία του Αλέγκρι, η Γιουβέντους είχε 4/5 προκρίσεις στη φάση των «16» του Champions League, έχοντας αποκλειστεί μόνο την περίοδο 2015-16 από τη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα. Τις τελευταίες δύο σεζόν, όμως, με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της, η ιταλική ομάδα γνώρισε ισάριθμους αποκλεισμούς στα πρώτα νοκ-άουτ, από τη Λιόν και την Πόρτο.

Ο νεοαποκτηθείς Ντούσαν Βλάχοβιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League, δίπλα στον Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος τον Ιανουάριο βρέθηκε κοντά στη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η απόκτηση του Βλάχοβιτς ήταν πολύ σημαντική για τον ίδιο. «Αν εξαρτιόταν από εμένα, θα έμενα για πάντα στη Γιουβέντους» επισήμανε ο Μοράτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος