ΑΕΚ: Με Τζαβέλλα κόντρα στον Παναιτωλικό – Εκτός αποστολής ο Αμραμπατ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (Κυριακή, 16:00) ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συμπεριλήφθη τελικά ο Γιώργος Τζαβέλλας. Εκτός έμεινε ο Νορντίν Αμραμπατ, κάτι που όμως ήταν ήδη γνωστό.

Η προετοιμασία της Ένωσης για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με τους Αγρινιώτες ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο με τον τεχνικός της ομάδας μετά το τέλος του προγράμματος να κάνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα μεταβούν στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Σέρβος προπονητής συμπεριέλαβε κανονικά τον Τζαβέλλα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» στο ντέρμπι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή (26/09), ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι τραυματίες Νορντίν Αμραμπατ και Κώστας Γαλανόπουλος (ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης), ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε θεραπεία.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος