ΑΕΚ: «Καθαρή» η εξέταση Αλμπάνη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων για Μάνταλο

Τίποτα το σοβαρό δεν έχει ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αυχένα λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του χθεσινοβραδινού ευρωπαϊκού αγώνα με την Βέλεζ. Όσον αφορά τον Πέτρο Μάνταλο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο παίκτης βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη δεξιά γαστροκνημία.

Με την έναρξη της παράτασης ο Αλμπάνης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, παραχώρησε την θέση του στον Σάκχοφ, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αυχένα και ζαλίστηκε.

Ο επιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε αξονική αυχενική μοιρά, αμέσως μετά τον αγώνα με τους Βόσνιους, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έβγαλε το ματς με ενοχλήσεις στην δεξιά γαστροκνημία, τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένονται.

Ρεπό έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο (31/07) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος