Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της εκφράζει την αντίθεση της για τα μέτρα για τα γήπεδα και το πλαφόν των 1.000 φιλάθλων και τονίζει ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:30) θα το δώσει κεκλεισμένων των θυρών.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.
Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».
Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος