Τα “χρόνια πολλά” της ΑΕΚ στον Ντέμη Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ)

Τα “χρόνια πολλά” της ΑΕΚ στον Ντέμη Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ)

 

Τα 49 έτη ζωής συμπληρώνει σήμερα (17/9) ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες που φόρεσαν τα “κιτρινόμαυρα” (1996–2003) και διατέλεσε, επίσης, διοικητικός ηγέτης της “Ενωσης” πριν από δυο δεκαετίες (2004-2008). 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε στον Ντέμη Νικολαΐδη για τα γενέθλιά του, τιμώντας μια από τις σπουδαιότερες φυσιογνωμίες στην ιστορία της που “σήκωσαν” τη φανέλα της και χάρισε όμορφες στιγμές στο κοινό της, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Τα 49 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης, μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία της ΑΕΚ“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος