“Προβάρει” τη φανέλα της Σεβίλλης ο Ίσκο

“Προβάρει” τη φανέλα της Σεβίλλης ο Ίσκο

 

Ο 30χρονος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναζητά τον νέο σταθμό στην καριέρα του, έπειτα από εννέα σεζόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Η Σεβίλλη δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει μία πολύ δυνατή μεταγραφή, με την προσθήκη του Ίσκο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη “Βασίλισσα”, μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο Ζουλιέν Λοπετέγι, τεχνικός της ομάδας της Ανδαλουσίας, έχει εκφράσει την επιθυμία του να εντάξει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό στο δυναμικό της ομάδας του, με τη διοίκηση να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο.

Το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει κι άλλες ομάδες από την Ισπανία, όπως η Ρεάλ Μπέτις, χωρίς να υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Ίσκο, έγραψε σπουδαία ιστορία με τη φανέλα των “μερένγκες” κατακτώντας συνολικά 19 τρόπαια, πέντε Champios League και τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ. Σε 352 συμμετοχές με τη “Βασίλισσα” πανηγύρισε 52 γκολ, ενώ πέτυχε 53 ασίστ.

Το άρθρο “Προβάρει” τη φανέλα της Σεβίλλης ο Ίσκο εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος