Έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους ο Φατζιόλι

Έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους ο Φατζιόλι

 

Οι Τορινέζοι πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη Serie A, επικρατώντας με 1-0 της Λέτσε στο “Βία ντελ Μάρε”, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανέβηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Σέζνι. Η “Μεγάλη Κυρία” πήρε το… τρίποντο, χάρη σε συνεργασία δύο νεαρών παικτών της που πήραν την ευκαιρία τους, εξαιτίας των πολλών απουσιών της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο αγώνας

Στο 28′, ο Κουαδράδο έκανε μια ωραία ατομική ενέργεια και επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 32ο λεπτό ο Ραμπιό επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τον Φαλκόνε να μην έχει πρόβλημα και να μπλοκάρει σταθερά. Στο 43ο λεπτο ο Γάλλος μέσος βρέθηκε στην περιοχή σε μια εκτέλεση κόρνερ, πήρε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ της Λέτσε έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ. Στο 48′, ο Κόστιτς εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γκάτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκεί που ο Φαλκόνε δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει. Στο 64′, ο Μίλικ έπιασε ένα δυνατό σουτ από το όριο της περιοχής, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να σταματάει την προσπάθεια του Πολωνού. Στο 73ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ίλινγκ βρήκε τον Φατζιόλι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 89′, η Λέτσε είχε δοκάρι, με τον Μόρτεν Χιούλμαντ να σουτάρει από μακρινή απόσταση.

ΓΚΟΛ: 73′ Φατζιόλι

Δοκάρι: 89′ Χιούλμαντ

Κίτρινες: 59′ Σισέι, 71′ Πόνγκρατσιτς, 90+1′ Ντι Φραντσέσκο / 13′ Μιρέτι, 17′ Κουαδράδο, 23′ Μίλικ, 29′ Γκάτι, 78′ Ίλινγκ

Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Μπασκιρότο, Γκάλο, Χιούλμαντ, Ουντέν (60′ Μπαντά), Γκονζάλες (87′ Ροντρίγκες), Μπλιν (60′ Άσκιλντσεν), Στρεφέτσα (82′ Ντι Φραντσέσκο), Σισέι (82′ Κολόμπο).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Γκάτι, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Σουλέ (84′ Μπονούτσι), ΜακΚένι (46′ Φατζιόλι), Ραμπιό, Κόστιτς (72′ Ίλινγκ), Μιρέτι (62′ Κιν), Μίλικ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος