Ένθετο Σινεμά: Σπίλμπεργκ, Ντελ Τόρο και Γκουαντανίνο… στριμώχνονται στη νέα κινηματογραφική εβδομάδα

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, ευτυχώς, βλέπουμε και μετρημένες αριθμητικά ταινίες, και πιο… Οσκαρικές. Σπίλμπεργκ, Ντελ Τόρο και Γκουαντανίνο χωράνε σε μια εβδομάδα; Χωράνε, και περισσεύουν. Μια επανέκδοση μαζί τους και μια ταινία κινουμένων σχεδίων προσθέτουν τον άσσο στο καρέ. Όλες οι ταινίες της εβδομάδας στην Ειδική Έκδοση του ΕΡΤNEWS – «ΣΙΝΕΜΑ».

Δείτε ακόμα στην Ειδική Έκδοση του ΕΡΤNEWS για τον κινηματογράφο:

– Όσο και αν σας ακούγεται παράξενο, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για πρώτη φορά διαγωνίζεται με την ταινία του «The Fabelmans» σε διαγωνιστικό Φεστιβάλ… και κερδίζει! Με παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο και ειδική προβολή στα Φεστιβάλ Ρώμης και Θεσσαλονίκης, η νέα του ταινία είναι λιγότερο ένα tour de force προσωπικής έκθεσης παρά μια ταινία φόρος τιμής στην τέχνη που αγαπάει περισσότερο: Τον κινηματογράφο.

– Ο Λούκα Γκουντανίνο κάνει μια ταινία για τον ερωτικό κανίβαλο που κρύβουν οι παθιασμένοι έρωτες, λίγο καιρό μετά τις αποκαλύψεις πως ο πρωταγωνιστής του στο «Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου» Άρμυ Χάμερ ήταν όντως… κανίβαλος. Εξερευνώντας τις αχαρτογράφητες ψυχές των ηρώων του σε ένα road movie προσωπικής αναζήτησης, κάνει μια προσωπική ταινία που εν μέρη καταδικάζεται από το θέμα της και όχι την προσέγγισή της.

– Την επόμενη εβδομάδα, πρώτη του Δεκεμβρίου (πάει και αυτή η χρονιά) θα έχουμε πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Κάποια Μίλησε» αλλά – πάντα στην Ειδική Έκδοση «ΣΙΝΕΜΑ» κάθε Πέμπτη στις 20:30 στο EΡTNEWS – και βίντεο για τον «παράξενο κόσμο» της Disney. Μείνετε συντονισμένοι.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΛΙΖΑΡΔΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ