Ανθρωποκτονία κατά παραγγελία η δολοφονία Ζαφειρόπουλου (video)

“Ήθελα να τον πυροβολήσω στα πόδια, δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον εκφοβίσω”, φέρεται να ομoλόγησε ο 32χρονος Αλβανός, που συνελήφθη το Σάββατο στην Πάτρα για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο συλληφθείς ήταν δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας, καθώς δεν επέστρεψε μετά από τακτική άδεια, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η ΕΛ.ΑΣ. Τρεις Αλβανοί βαρυποινίτες, κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έδωσαν την εντολή στον 32χρονο και στο συνεργό του έναντι αμοιβής 3.000 ευρώ.

‘Οπως έγινε γνωστό, σχετικά με τα κίνητρα του εγκλήματος που έγινε στις 12 Οκτωβρίου στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην οδό Ασκληπιού, υπάρχει συσχετισμός με παλαιότερη υπόθεση δολοφονίας δικηγόρου στην περιοχή της Πεντέλης.

Ο 52χρονος ποινικολόγος, χρησιμοποιήθηκε, όπως προκύπτει, για να εκβιαστεί πελάτης του ο οποίος εμπλέκεται σε οικονομικό έγκλημα και από τον οποίο οι δράστες φέρεται να ήθελαν να αποσπάσουν 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τούς είχε υποσχεθεί 100.000 ευρώ.

Ο 32χρονος που έριξε τη βολίδα από την οποία υπέκυψε ο ποινικολόγος μέσα σε λίγα λεπτά, φέρεται να περιφερόταν σε καταυλισμούς Ρομά σε Κορινθία και Ηλεία ενώ τελικά συνελήφθη σε σπίτι Έλληνα στην Πάτρα, επιχειρώντας διαφυγή προς Ιταλία και Αλβανία.

Ο Αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και κλοπές, ενώ εμπλέκεται και σε αιματηρό επεισόδιο, στις 20 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας, όταν τραυμάτισε με άλλο όπλο δύο συμπατριώτες του σε διαμάχη.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Σχετική είδηση: Σύλληψη βασικού υπόπτου για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος