Αναγορεύεται σε Επίτιμο Καθηγητή ο Π. Παυλόπουλος

Array

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης και Οικονομίας, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , σε ειδική τελετή που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα στις 18:30 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η επίσημη προσφώνηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.
Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής της Νομικής Σχολής Συνταγματικού Δικαίου, κύριος Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.
Θα ακολουθήσει η ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος της αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθηγητή κ. Ευάγγελο Χρήστου.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ, όπως επίσης και η επίδοση των μεμβρανών και της πλακέτας.
Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου, με θέμα: «ΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Σχολιασμός των αποφάσεων του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Pringle”(C-370/12) και “Ledra Advertising Ltd κλπ” (C-8/158) ».

Πηγή ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος