Ηράκλειο: Η επένδυση αποδείχθηκε απάτη για 54χρονο που έχασε 10.500 ευρώ

Απάτη αποδείχθηκε η ελκυστική “επένδυση” για Ηρακλειώτη, ο οποίος έπεσε θύμα επιτήδειου που τον έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό 10.500 ευρώ, με “δόλωμα” το κέρδος. Ωστόσο, ο 54χρονος γρήγορα διαπίστωσε πως “επένδυσε” τα χρήματα και τις ελπίδες του στις υποσχέσεις απατεώνα, τα ίχνη του οποίου αναζητά πλέον, με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Το θύμα απευθύνθηκε χθες στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, στους οποίους κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν σε βάρος του. Σύμφωνα με τα όσα είπε, στις αρχές του Μαρτίου δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, το οποίο υποδύθηκε στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας, με έδρα την Αγγλία. Ο άγνωστος κατάφερε να τον πείσει ότι η επένδυση που του πρότεινε θα του απέφερε κέρδη και ο 54χρονος δέχθηκε να μεταφέρει για τον λόγο αυτό 10.500 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό ημεδαπής που του υπέδειξε.

Οι μέρες που ακολούθησαν, ωστόσο, “προσγείωσαν” απότομα τον 54χρονο που διαπίστωσε ότι όχι μόνο δεν θα κέρδιζε από αυτή την υπόθεση, αλλά έχασε και τα χρήματά του.

Πλέον, οι αστυνομικοί, επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, με αφετηρία τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος