Ροδόπη- Δ. Κουτσούμπας: “Θα τα καταφέρουμε και θα νικήσουμε”

Μήνυμα νίκης για το ΚΚΕ στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση έστειλε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Κομοτηνή όπου μίλησε σήμερα το βράδυ, απευθύνοντας κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους.

Στην γεμάτη με κόσμο αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής αφού υποστήριξε ότι “το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις” υπενθύμισε ότι ευθύνη του κόμματος είναι να είναι πάντα στο πλευρό του λαού και στην νεολαία. Σε ειδική αναφορά του δε στα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας σημείωσε ότι οι “μειονότητες αποτελούν “γέφυρες” φιλίας».

Αναφερόμενος στα ζητήματα της ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στάθηκε μεταξύ άλλων στην ενίσχυση του υγειονομικού συστήματος («ελλείψεις προσωπικού στην Ξάνθη», «ογκολογική κλινική στη Δράμα» και στην ίδρυση του νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή («ιδιωτικά κέρδη και δημόσια υγεία δεν συμβαδίζουν». Δεύτερον στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής , αναφέροντας το παράδειγμα του Έβρου (Αλεξανδρούπολη), τρίτον στην υποστελέχωση των Δασαρχείων,τέταρτον στην προστασία του Παπικίου Όρους, χαρακτηρίζοντας το «περιβαλλοντικό έγκλημα την ελλιπής προστασία του, χωρίς αντιπυρικές ζώνες και στοιχείων », πέμπτον στο Οδικό δίκτυο, με δύο πεσμένες γέφυρες σε Καβάλα- Κομψάτο και έκτον στις πρώτες θέσεις που κατέχει η περιοχή στα εργατικά ατυχήματα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους φοιτητές σημειώνοντας ότι «ζουν στο πετσί τους» τα προβλήματα της φτώχειας.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι προτάσεις του ΚΚΕ θίγουν τα προνόμια των λίγων.Σε αναφορά του δε στα άλλα κόμματα ο γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε σκληρή κριτική τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι οι «καβγάδες τους είναι αποπροσανατολιστικοί» προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Καμία διαφορά σε σοβαρά ζητήματα» για τον ΣΥΡΙΖΑ «καμία διαφορά σε στρατηγικά ζητήματα» για τη ΝΔ. υποστηρίζοντας ότι «είναι κοινό το έδαφος που μοιράζονται μεταξύ τους τα κόμματα του κεφαλαίου» .

Από την ομιλία του κου Κουτσούμπα δεν έλειψε αναφορά στην Τουρκία σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους» κλείνοντας καταχειροκροτούμενος με τη φράση «Μόνοι του και όλοι μας» και την σημείωση «γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής» και τη βεβαιότητα ότι: «Θα τα καταφέρουμε και θα νικήσουμε. Τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη».

Ροδόπη- Δ. Κουτσούμπας: “Θα τα καταφέρουμε και θα νικήσουμε”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος