“Τσουνάμι” αλληλεγγύης από τους Θεσσαλονικείς για την Τουρκία

Συνεχίζεται η προσφορά αγάπης της χώρας μας προς τη Συρία και την Τουρκία. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν για άλλη μία μέρα δημότες από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αυξάνεται μέρα με τη μέρα το κύμα αλληλεγγύης από τους πολίτες. Επιχειρήσεις ιδιώτες και σχολεία συγκεντρώνουν ρούχα φάρμακα και τρόφιμα προκειμένου να συνδράμουν στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει συντονιστεί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να συνεισφέρει με χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης. Το δράμα των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας δεν έχει αφήσει κανένα πολίτη ασυγκίνητο.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης όπου συγκεντρώνεται η ανθρωπιστική αποστολή.

Ανακοίνωση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον και αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας (οικονομική ενίσχυση, ανθρωπιστικό υλικό) που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

H Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, Ν. Κουντουριώτου 10, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

*Τηλέφωνο Αποθήκης Ε.Ε.Σ. Βορείου Ελλάδος: 2310 547190

“Τσουνάμι” αλληλεγγύης από τους Θεσσαλονικείς για την Τουρκία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος