Υπόθεση βιασμού: Τι κρύβεται πίσω από τα βίντεο που διακινούσαν οι δράστες – Ποιος ο ρόλος των κοριτσιών (video)

Array

Δύο βίντεο τα οποία έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ασφάλειας από τη δράση των 8 ανηλίκων που κατηγορούνται για συστηματικό βιασμό 15χρονου μαθητή στο Ίλιον παραπεμπουν σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς αλλά και μεταξύ  μαθητών δύο σχολείων.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Διαμαντάρα, δικηγόρο ενός από τους ανήλικους κατηγορουμένους «υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά …οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Η μία φράση, φέρεται να παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής  που φέρονται να επικράτησαν. Η δεύτερη φέρεται να αντιπροσωπεύει τους οργανωμένους οπαδούς ομάδας, που εκτός από ξυλοδαρμούς είχαν προβεί σε παρόμοια πράξη με αυτή που καταγγέλλει ο 15χρονος ότι υπέστη .

Την ίδια ώρα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, αναμένονται εντάλματα για συλλήψεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών.

Ο 15χρονος που κατήγγειλε το βιασμό του φέρεται να κατονόμασε τα εν λόγω κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, αναφέροντας και σε ποια σχολεία φοιτούν.

Στο μεταξυ, εκτός χώρας φέρεται να έχει φύγει ο 8ος κατηγορούμενος, για τον οποίο φέρεται να κατέθεσε ο καταγγέλλων πως ήταν εκείνος που μοίραζε τα βίντεο ενώ σε ένα από αυτά είχε καταγραφεί και ο ίδιος να τον χτυπάει.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη. Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος