Δήμος Σερρών: Παραλαβή πέντε νέων ηλεκτροκίνητων αναρροφητικών χειραμαξιδίων

Ενισχύεται και αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Σερρών με πέντε νέα αυτοκινούμενα ηλεκτροκίνητα αναρροφητικά χειραμαξίδια, η παρουσίαση και η παραλαβή των οποίων έγινε χθες στην Πλατεία Ελευθερίας, από το Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Καρακολίδη.

«Τα νέα σύγχρονα χειραμαξίδια εντάσσονται στο πρόγραμμα που έχουμε σε εξέλιξη για την αναβάθμιση του στόλου και του εξοπλισμού καθαριότητας, συνολικού προϋπολογισμού 1,45 εκατ.ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους και από το πρόγραμμα Φιλόδημος», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Δήμος Σερρών: Παραλαβή πέντε νέων ηλεκτροκίνητων αναρροφητικών χειραμαξιδίων

Ήδη εκτός από τα ηλεκτροκίνητα χειραμαξίδια, έχει παραδοθεί και χρησιμοποιείται καθημερινά στον καθαρισμό της πόλης ένα σύγχρονο αναρροφητικό σάρωθρο.

Δήμος Σερρών: Παραλαβή πέντε νέων ηλεκτροκίνητων αναρροφητικών χειραμαξιδίων
Παράλληλα, ο στόλος οχημάτων Καθαριότητας θα ενισχυθεί περαιτέρω με πέντε απορριμματοφόρα, ένα καδοπλυντήριο, μία υδροφόρα και έναν εκσκαφέα φορτωτή.
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Καρακολίδης επεσήμανε ότι τα αυτοκινούμενα ηλεκτροκίνητα αναρροφητικά χειραμαξίδια είναι μικρά, εύχρηστα, ευέλικτα και φιλικά στο περιβάλλον και θα έχουν ως πεδίο δράσης τους κυρίως τις πλατείες, τους πεζόδρομους και σημεία του Δήμου, όπου η πρόσβαση με μεγαλύτερα οχήματα δεν είναι εφικτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος