Παγγαίο: Σύσκεψη με κυβερνητικό κλιμάκιο για τις καταστροφές- Κινητοποίηση αγροτών

Με την παρουσία του αρμοδίου υφυπουργού για θέματα κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές, του προέδρου του ΕΛΓΑ και άλλων αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το πρωί της Δευτέρας, στο δημαρχείο Παγγαίου, νέα ευρεία σύσκεψη προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση μετά τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή.


Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα μετέχουν, πέραν των τοπικών παραγόντων, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου.
Στο μεταξύ, οι πληγέντες αγρότες του δήμου Παγγαίου, με ανακοίνωσή τους, κάνουν γνωστό ότι έχουν προγραμματίσει την Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα, να βρεθούν με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα στον κόμβο του Αγίου Σίλα και, στη συνέχεια, να κατευθυνθούν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για να επιδώσουν ψήφισμα σχετικό με τις αποζημιώσεις τους, στους αρμόδιους φορείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος