«Βιάστηκε η ψυχή του παιδιού μου» – Η κατάθεση της μητέρας στη δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Πάγωσε το ακροατήριο από την περιγραφή της μητέρας του 6χρονου τότε κοριτσιού.
Με μελανά χρώματα, η μητέρα της 6χρονης-θύματος της σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, περιέγραψε στο δικαστήριο τις ανομολόγητες πράξεις που υπέστη το παιδί της, όπως της είχε διηγηθεί το ίδιο όταν έγινε 8 ετών.

«Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Το παιδί μου δεν έζησε κανονική ζωή γιατί βρέθηκε ένας άνθρωπος να ασκήσει τα διαστροφικά του ένστικτα πάνω του» είπε η μητέρα της ανήλικης.

Κατήγγειλε στο δικαστήριο άσεμνες χειρονομίες, θωπείες και γενετήσιες πράξεις κάθε φορά που ο 70χρονος μουσικός βρισκόταν μόνος του με το παιδί, στο σπίτι του, που γειτνίαζε με το εξοχικό σπίτι της οικογένειας, στον Ωρωπό.

«Σοκαρίστηκα, δεν το πίστευα. Του είχα εμπιστοσύνη. Ήταν πολύ φιλικός με τα παιδιά, σε ένα στρώμα θαλάσσης, ήταν όλα γύρω του, σαν μελισσούλες. Δεν πήγαινε το μυαλό μου στο κακό» ανέφερε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε η μάρτυρας, όταν το παιδί συνειδητοποίησε ότι ο 70χρονος που τον εμπιστευόταν και τον αποκαλούσε με το μικρό του, είχε ασελγήσει επάνω του, του έγραψε γράμμα, το οποίο ωστόσο δεν έστειλε ποτέ.

Η μητέρα της ανήλικης περιγράφει: «Σε αυτό το γράμμα του έλεγε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανες αυτό; Γιατί με πείραξες; Εγώ σε συμπαθούσα”». 

Πρωτόδικα ο 70χρονος έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια με αναστολή για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, πλέον όμως είναι προφυλακισμένος για ακόμη 4 υποθέσεις αποπλάνησης που έφτασαν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη: Πυξ Λαξ: Η απάντησή τους για τον ντράμερ που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος