Στις 10 Ιούνη η τοποθέτηση του sea trac-Σε ικανοποιητικό βαθμό οι κρατήσεις

Μέσα στις επόμενες μέρες και πριν από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η εικόνα στους δρόμους του Φαναρίου θα έχει βελτιωθεί.

Πρόκειται για τα έργα του Βιολογικού καθαρισμού και ύδρευσης της περιοχής. Σε ότι αφορά τις παραλίες τοποθετούνται άμεσα οι τουαλέτες και οι καμπίνες αλλαγής, ενώ μέχρι τις 10 του μήνα θα έχει τοποθετηθεί και ο Αυτόνομος Μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα για τους συνανθρώπους μας με αναπηρία και κινητικά προβλήματα, στην παραλία της Ιουλίας!
Αυτό τόνισε μιλώντας στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαναρίου, Πέτρος Καραβέτης.
Επι πλέον πρόσθεσε πως υπάρχουν κρατήσεις για τουριστικά καταλύματα για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού αυτό του Αγίου Πνεύματος, αλλά και για τις υπόλοιπες χρονικές περιόδους.
Φέτος παράλληλα με το Φεστιβάλ Φαναρίου τις πρώτες 3 μέρες του Ιούλη, θα γίνουν ξανά με αφετηρία το Φανάρι αυτή τη φορά οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες που θα αγκαλιάσουν και τη Σαμοθράκη.
«Έχουμε μιλήσει και με τους επαγγελματίες της εστίασης και των αναψυκτηρίων και των τουριστικών καταλυμάτων σε μια προσπάθεια να βρεθεί εκείνο το σημείο και της εξόδου αναψυχής των εκδρομέων, αλλά της τόνωσης της οικονομικής κίνησης των επαγγελματιών του τουρισμού γενικά, λόγω της ακρίβειας που έχει συμπαρασύρει τα πάντα σε δυσθεώρητα ύψη», τόνισε ο κ. Καραβέτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος