Βαυαρία – Διαδικτυακή εκδήλωση: «Ελληνοβαυαρική συνεργασία στον τομέα του real estate»

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ελληνοβαυαρική συνεργασία στον τομέα του real estate», διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, 9 Μαρτίου, το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η προγραμματιζόμενη εκδήλωση επιδιώκει να προσελκύσει γερμανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά ακινήτων, και, παράλληλα, να ενημερωθούν άμεσα οι δυνητικά ενδιαφερόμενοι στη Βαυαρία από ελληνικούς φορείς και εξέχοντες παράγοντες της ελληνικής αγοράς σχετικά με το ισχύον πλαίσιο, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο κ. Γ. Πετράς από την ομάδα εργασίας silver economy του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, η κα Χ. Αλυσανδράτου από το Enterprise Greece, η οποία και θα παρουσιάσει τα κίνητρα που προβλέπει το ισχύον επενδυτικό πλαίσιο, ο κ. Μ. Χριστοδούλου, ιδρυτής της ειδικευμένης σε ελληνικά ακίνητα πλατφόρμας «Ferimmo», καθώς και μεγάλα ελληνικά και βαυαρικά γραφεία real estate με αξιόλογη διεθνή δραστηριότητα.

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 16.00 ώρα Γερμανίας και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, ενώ οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να την παρακολούθησαν και σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (HNBEB).

Πηγή: HNBE-Bavaria

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος