Δ. Δημητριάδης, κάτοικος Κιέβου: «Με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω στην Ελλάδα»

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία μιλάει στην ΕΡΤ3 ο Δημήτρης Δημητριάδης, δικηγόρος και κάτοικος Κιέβου, την ώρα, που χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν τρομοκρατημένοι τα σπίτια τους στην ουκρανική πρωτεύουσα.

«Εγώ είχα προγραμματίσει μετά από συσκέψεις, που είχα εδώ προγραμματισμένες να επιστρέψω στην Ελλάδα χθες το απόγευμα αλλά όπως ξέρουμε χθες το πρωί ξεκίνησαν τα γεγονότα αυτά και δεν ήταν εύκολο πια να επιστρέψω. Κοιτάω με την πρώτη ευκαιρία, που θα μπορέσω να έχω, να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Σε έναν πόλεμο, όπως είναι κατανοητό, αυτά τα γεγονότα και αυτές οι συγκρούσεις είναι επόμενο να γίνονται. Γι’ αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να γίνει από ‘δω και πέρα ακόμα περισσότερη για να σταματήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτές οι πράξεις, που φέρνουν τον θάνατο των ανθρώπων.

Αυτή την ώρα μετακινούμαστε προς τη δυτική Ουκρανία, που είναι πιο ασφαλής. Η πρεσβεία έχει δώσει τις οδηγίες της και είναι κοντά σε όλους τους πολίτες, που παίρνουν τηλέφωνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Δημητριάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος