Στ. Παναγιωτόπουλος: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή. Χθες το απόγευμα κατατέθηκε σε βάρος του νέα καταγγελία από άλλη κοπέλα που εντόπισε στο διαδίκτυο αναρτημένο ροζ βίντεο το οποίο είχε μαγνητοσκοπηθεί από τον ίδιο το διάστημα μεταξύ 2004 και 2006.

Οπως μετέδωσε ο ρπεόρτερ της ΕΡΤ3 Ν. Καντούρης, με βάση την καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε νέα δικογραφία και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στην εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η οποία άσκησε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε κατόπιν στον 1ο τακτικό ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, γύρω στις 9.30 π.μ, εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αντιμετωπίζει και άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα για την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Στην απολογία του αναμενόταν να επαναλάβει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο και ότι δεν γνωρίζει ποιος “ανέβασε” στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο νεαρών γυναικών, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για βίντεο με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή.

Ρεπορτάζ Κ. Καντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος