Ζ. Μακρή: «Σε 60 ημέρες ολοκληρώνεται η επισκευή του ΚΥ Ζαγοράς»

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, ενημερώθηκε, σήμερα, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»  κ. Θανάση Γιάνναρη για την υπογραφή της σύμβασης των επισκευαστικών εργασιών του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας.

H σύμβαση, που υπεγράφη σήμερα, ανέρχεται σε 348.314,76€ με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εργασιών τις 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο έργο, η κ. Μακρή είχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση όταν κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ Α.Ε. επισκέφθηκε το ΚΥ Ζαγοράς για αυτοψία, στις 28 Δεκεμβρίου 2020, προκειμένου να υποβάλει τεχνική έκθεση-περιγραφή των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης καθώς και να συντάξει τον προϋπολογισμό, αφού η 5η ΥΠΕ μερίμνησε για την εξασφάλιση της έγκρισης της σκοπιμότητας του έργου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Η κ. Μακρή, αφού ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ζαγοράς κ. Π. Κουτσάφτη για την εξέλιξη αυτή, ευχαρίστησε, θερμά, για ακόμη μία φορά, τον κ. Γιάνναρη για το διαρκές ενδιαφέρον του, την άμεση ανταπόκριση και τις ταχύτατες ενέργειές του προκειμένου να εκκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης του συγκεκριμένου έργου. Δήλωσε δε, ότι η «υλοποίηση του  συγκεκριμένου έργου και η απόδοσή του  μετά από χρόνια, προς χρήση, στους κατοίκους της περιοχής, σε εξήντα μέρες από τώρα καταδεικνύει την ευαισθησία της πολιτείας για την παροχή πρωτοβάθμιας δημόσιας φροντίδας στους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος