Ξάνθη: Διπλωματική αποστολή από τις ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη

Την επίσκεψη διπλωματικής αποστολής από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Brian Breuhaus δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.

Ξάνθη: Διπλωματική αποστολή από τις ΗΠΑ συναντήθηκε με τον ΜητροπολίτηΚατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου, συζητήθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος χάρισε στον κ. Breuhaus και τη συνοδεία του σε ανάμνηση της εδώ επισκέψεώς τους το Λεύκωμα “Τα θρησκευτικά μνημεία της Ξάνθης” καθώς και το ημερολόγιο τσέπης του 2022.

Ο κ.Brian Breuhaus, και οι συνεργάτιδές του κ.κ. Ξένη Κοσμίδου και Χριστίνα Ρουνγκέρη επισκέφθηκαν και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση χθες , 2 Δεκεμβρίου 2021, με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Μπαντίκο και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Μειονοτικής Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Συμεωνίδη στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση (δημόσια και μειονοτική).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος