Άλεκ Μπάλντουιν: Ενισχύεται ο ισχυρισμός του ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη

Ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Άλεκ Μπάλντουιν το μοιραίο όπλο, με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, υποστηρίζει τον ισχυρισμό του ηθοποιού ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη.

Η Λίζα Τοράκο, δικηγόρος του βοηθού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς, είπε στο ABC News ότι ο πελάτης της πάντα έλεγε ότι ο Μπάλντουιν δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη. «Μου είπε από την πρώτη μέρα ότι νόμιζε ότι ήταν λάθος», είπε ο Τοράκο. «Μέχρι να το πει αυτό ο Άλεκ, ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψω, αλλά ο Ντέιβ μου είπε από την πρώτη κιόλας μέρα που τον γνώρισα ότι ο Άλεκ δεν πάτησε αυτή τη σκανδάλη» ανέφερε.

Το ABC κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ την Τετάρτη στο οποίο ο Μπάλντουιν είπε ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη πριν η σφαίρα χτυπήσει την κινηματογραφίστρια. Ο Μπάλντουιν έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Γιώργο Στεφανόπουλο.

Η συνέντευξη αυτή είναι η πρώτη μετά το δυστύχημα, στις 21 ​​Οκτωβρίου, στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust». «Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη. Ποτέ» είπε ο Μπάλντουιν

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν τον Μπάλντουιν ότι το όπλο ήταν ασφαλές για χρήση, αλλά συνεχίζουν να ερευνούν πώς ένας γύρισμα κατέληξε σε τραγωδία.

Πηγή: apnews.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος