Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: «Ήλιος με δόντια» την Τετάρτη (video)

Ήλιο με.. «δόντια» περιμένουμε την Τετάρτη καθώς θα επικρατήσει αρκετό κρύο κυρίως στα ορεινά και βόρεια τμήματα της χώρας. Λιακάδα, καλή διαύγεια και ορατότητα λόγω των πρόσφατων ανέμων, χαμηλή σχετική υγρασία και καλή ποιότητα στην ατμόσφαιρα στα αστικά κέντρα.
Οι άνεμοι εξασθενούν στις περισσότερες περιοχές αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας μέχρι και το απόγευμα θα έχουμε δυνατούς ανέμους από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις στη νότια νησιωτική χώρα όπου η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει πιο αισθητή.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην Αττική με κάποιες τοπικές συννεφιές νωρίς το πρωί κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα παραμείνουν σχετικά ενισχυμένοι και η θερμοκρασία χαμηλή στους 6 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία θα κυριαρχίσει ο ήλιος, ενώ ίσως εκδηλωθούν κάποιες τοπικές συννεφιές νωρίς το πρωί κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα της περιφέρειας. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις εξασθενημένοι, και μόνο στα ανοιχτά ανατολικά και νότια τμήματα της Χαλκιδικής δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος