Παπαγιάννης: «Σίγουρα θα ασκείται κριτική, Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός χθες (25/11) στο ΟΑΚΑ και επικράτησε της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 70-64 για τη 12η στροφή της Euroleague.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο σέντερ των πρασίνων, Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε πως σίγουρα ασκείται το τελευταίο διάστημα κριτική στην ομάδα του, ωστόσο αυτή πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει μπροστά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

«Είδαμε τι λάθη κάναμε στο video. Ξενερώσαμε που χάσαμε ένα δικό μας ματς με την Μπάγερν. Βρήκαμε μία ζώνη και δουλεύουμε σε αυτή που μας βοηθάει. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Όλες οι ήττες μας πονάνε, και από την Ούνικς και από την Ζαλγκίρις. Όταν η Ζενίτ έβαλε τα ελεύθερα βγήκαμε περισσότερο έξω για να «κλείσουμε» τα σουτ. Ο Φράνκαμπ έπαιξε πολύ καλά το πικ εν ρολ. Θέλουμε πλέον να χτίσουμε ένα μομέντουμ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε ματς για το πρωτάθλημα αν και θα θέλαμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα από την προπόνηση»

Για την βοήθεια από τους περιφερειακούς και τον Νέντοβιτς είπε:

«Βοηθάνε οι σουτέρ να έχουμε περισσότερες ελεύθερες πάσες στους υπόλοιπους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να πάρω ενέργεια και να πάρω τα ριμπάουντ».

Για την κριτική ανέφερε:

«Προσωπικά δεν διαβάζω όσα γράφονται. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα θα ασκείται κριτική, Παναθηναϊκός είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε νίκες για να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους εαυτούς μας για την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη, ανεξάρτητα από το αν είναι θετική ή αρνητική».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ