«Προσέγγισε Ζιντάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εναλλακτική ο Ρότζερς»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην έχει αποφασίσει ακόμη να προχωρήσει στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της, αλλά αναμένεται να το κάνει το επόμενο διάστημα και στο παρασκήνιο ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είναι ξανά στο κέντρο της κριτικής, καθώς δεν μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο, ενώ μένει μακριά, πλέον, από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «TIMES» ο Νορβηγός δεν είναι σίγουρο αν θα είναι τελικά στον πάγκο της ομάδας στο ματς, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, κόντρα στη Γουότφορντ και φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ύστερα από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γάλλο τεχνικό από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ και έχει προτρέψει τους διοικούντες να μιλήσουν μαζί του. Επίσης ο Ράφαελ Βαράν μίλησε με τον συμπατριώτη του κόουτς και τον προέτρεψε να δουλέψει στην αγγλική ομάδα.

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, θεωρείται η εναλλακτική λύση, αν τελικά ο Ζιντάν αρνηθεί την πρόταση. Ο Ρότζερς δηλώνει πιστός στη Λέστερ, αλλά όλοι ξέρουν πως φιλοδοξεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος