Διανομή τροφίμων και ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου στους δικαιούχους πολίτες, θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, από τις 8 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της υπηρεσίας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). Η διανομή θα γίνει με βάση το τελευταίο ψηφίο του Α.Μ.Κ.Α. του κάθε δικαιούχου, ως εξής:

• Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021: Α.Μ.K.Α. που λήγει σε 0-1-2-3-4
• Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021: Α.Μ.K.Α. που λήγει σε 5-6-7-8-9

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για τις ημερομηνίες διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Επίσης, καλούνται όσοι δεν έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής και η κάρτα τους έχει λήξει να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος