Πέρασε από την Τρίπολη (2-0) και σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Ολυμπιακός (highlights)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Superleague Interwetten.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό, με γκολ του φορμαρισμένου Τικίνιο, αιφνιδιάζοντας τους Αρκάδες. Στη συνέχεια, όμως, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για αμφότερες τις ομάδες, ενώ μάλιστα στο 14ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε με τον Σίτο, του οποίου το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 23ο λεπτό, ο Α. Καμαρά σέντραρε από τα δεξιά και έκανε το 2-0 για την ομάδα του, εξ’ αιτίας ενός τραγικού λάθος του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιχείρησε περισσότερο να διατηρήσει το υπέρ του σκορ για το «διπλό» από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αναζητούσε τρόπους για να μειώσει και να μπει εκ νέου στο παιχνίδι. Παρά την υπέρ του κατοχή, ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Βάτσλικ και έτσι το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου αποτέλεσε τυπική διαδικασία.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος