Περιφερειακή σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων στην Τρίπολη

Περιφερειακή σύσκεψη συνταξιούχων, από διάφορα σωματεία και οργανώσεις, πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Βασικό αντικείμενο της συγκέντρωσης των εκπροσώπων, απ’ διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου, ήταν ο σχεδιασμός και ο συντονισμός της δράσης, εν’ όψει της πανελλαδικής συγκέντρωσης των συνταξιούχων, που θα γίνει στην Αθήνα, την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συζητήθηκε, δηλαδή, η προετοιμασία της πανελλαδικής αυτής συγκέντρωσης.

“Η πανδημία δεν σημαίνει αμνησία. Η καρδιά των συνταξιούχων χτυπάει στην Αθήνα, στις 8 Οκτωβρίου. Διαδηλώνουμε στην πλατεία Κλαυθμώνος, ζητώντας αυξήσεις στις συντάξεις μας. Θέλουμε πίσω ότι μας αφαίρεσαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα”, δήλωσε ο Τάσος Κλάδης, απ’ την Ομοσπονδία των συνταξιούχων του ΙΚΑ.

Ο Φάνης Λάφης, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας των συνταξιούχων ΟΑΕΕ, μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Θέλουμε πίσω τις συντάξεις μας, τα δώρα. Θέλουμε καλή υγειονομική κάλυψη, θέλουμε κοινωνική ασφάλιση. Προετοιμάζουμε την μεγάλη κινητοποίηση των συνταξιούχων της Ελλάδας. Λέμε, ότι δεν παραιτούμαστε απ’ αυτά που δικαιούμαστε. Οι συνταξιούχοι θα αντιπαλέψουν την πολιτική και αυτής της κυβέρνησης, όπως έκαναν και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. Αυτό είναι το μήνυμα που τους δίνουμε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος