Κούμαν: «Κάναμε αυτά που έπρεπε, ο κόσμος είναι αναστατωμένος επειδή δεν νικήσαμε»

Μπαρτσελόνα και Γρανάδα μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο «Καμπ Νου» (1-1), για την πέμπτη αγωνιστική της Λα Λίγκα και πλέον το μέλλον του Ρόναλτ Κούμαν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» είναι αβέβαιο.

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης, φάνηκε αρκετά προβληματισμένος στις δηλώσεις που παραχώρησε, τονίζοντας πως ο κόσμος της Μπάρτσα είναι αναστατωμένος με την ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα και όχι με την εμφάνιση της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ρόναλτ Κούμαν:

«Φεύγουμε δυσαρεστημένοι γιατί είναι ένα ματς, που έπρεπε να νικήσουμε στην έδρα μας. Αλλά με ό,τι μας συνέβη, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Κάναμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά για άλλη μια φορά, η Μπάρτσα σήμερα δεν είναι η Μπαρτσελόνα που ήταν πριν από οκτώ χρόνια. Εάν δούμε τον κατάλογο με τους διαθέσιμους παίκτες, τι άλλο θα έπρεπε να έκανα; Να παίξουμε tiki-taka, όταν δεν υπήρχαν κενά; Όχι, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνω. Θα σταματήσω εδώ, γιατί νιώθω ότι πρέπει να μαλώσω με όλους και για όλα. Ο κόσμος είναι αναστατωμένος επειδή δεν νικήσαμε, όχι λόγω της απόδοσης της ομάδας».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος