H εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι συγκλονίζει τις ΗΠΑ – Πώς ένα road trip εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Που βρίσκεται η Γκάμπριελ Πετίτο; Γιατί αναζητά η αμερικανική αστυνομία τον αρραβωνιαστικό της; Η μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής Αμερικανίδας συγκλονίζει τις ΗΠΑ, αποτελώντας τις τελευταίες ώρες πρώτο θέμα σε όλα τα δημοσιογραφικά δίκτυα. Αιτία η ανακοίνωση των αρχών ότι ο 23χρονος Μπράιαν Λόντρι, η τύχη του οποίου αγνοείται, θεωρείται ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα».

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο για την 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο που είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο ένα road trip διάρκειας τεσσάρων μηνών, με βανάκι, μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι και ανέβαζε συχνά βίντεο  και φωτογραφίες στο Instagram και το YouTube.

Όμως, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Έχοντας ακολουθήσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εβδομάδες, στα μαγευτικά τοπία της αμερικανικής Δύσης, οι χρήστες του διαδικτύου κινητοποιήθηκαν θέλοντας να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα και τα ΜΜΕ καταγράφουν συνεχώς την εξέλιξη της υπόθεσης.

H εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι συγκλονίζει τις ΗΠΑ – Πώς ένα road trip εξελίχθηκε σε εφιάλτη
Η εξαφάνιση του 23χρονου Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, αντιμετωπίζεται από την αμερικανική αστυνομία ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων. (The Moab Police Department via AP)

«Όταν θα έχουμε λεπτομέρειες, θα κάνουμε ανακοινώσεις» έγραψε σε τουίτ ο διοικητής της αστυνομίας του Νορτ Πορτ Τοντ Γκάρισον.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι χέρι στην παραλία.

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης της Γιούτα, ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.

Η Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζει να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

Το FBI άνοιξε μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ενώ δημιουργήθηκε λογαριασμός στο GoFundMe για τη «συγκέντρωση χρημάτων με στόχο να δοθεί βοήθεια στις προσπάθειες εντοπισμού της Γκάμπι Πετίτο». Έως την Πέμπτη είχαν συγκεντρωθεί 45.000 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος